Fél nap Campus

Dorothy.
A Dorothy egy lánybanda punk/rock/’csapda-felhanggal és őszinte lendülettel. A jó ég tudja, hogy sikerült találkozni a zenéjükkel, de a vége az lett, hogy szimpatizánsok lettünk 🙂 A koncert elejét (két dal?) sajnos lekéstük, de még így is jutott szűk fél óra. Meglepett, hogy lett egy második gitáros is. Nem biztos, hogy kell ehhez a zenéhez. Különösebb hiba nélkül adták le a műsort, inkább csak a színpadi rutin hiányzott. A végén korrekt volt a csapdás Gyűrd össze a lepedőt. A nézőszám egyébként valahol 20 és 30 között mozgott, ebben valószínűleg volt családtag is.

Pegazusok Nem Léteznek!
Egy majdnem üres nézőtér és valami egészen minimál zene, ami mégis a sátorba szippantott. Nagyon jó volt a dob, a basszus, izgalmas a gitár, az ének és a szövegek. Az egész olyan kellemesen szomorúra sikerült. A hangzás is teljesen rendben volt. 15 éve odamentem volna demókazettát venni 🙂
http://pegazusoknemleteznek.bandcamp.com/ (Bár stúdióban kicsit szárazabb.)

Bohemian Betyars!
A Hegyalján véletlen találkozásunk volt, itt már tervezett. Voltaképpen miattuk mentünk el, és nekünk Kossuth ÁKOS helyett ők voltak a nap headlinerei 🙂 Sajnos a hangzás közel sem volt tökéletes, így aztán a hét hangszer+négy énekhang legtöbbször csak egy irgalmatlan hangmasszába állt össze. De lehet, hogy csak rossz helyen álltunk. A nézőtér egyébként pillanatok alatt megtelt, itt már igazi tömeg volt, legalábbis a keverő előtt. Akik már ismerték a dalokat, azok láthatóan kiválóan szórakoztak. Ahogy cimbi mondta Hegyalján, hamar kinövik az ilyen kisebb helyeket. Nem kizárt, hogy jövőre már nagyszínpadon zajolnak. Remélem, még sokáig.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s