Hősök

Télen valahogy mindig előkerül a Heroes, leginkább a négyes. Anno rengeteget játszottam/játszottunk a koliban a kettessel, majd egy keveset a hármassal, aztán sokáig nem láttam. Később, már amikor a négyes is az alsó polcokra került a boltokban, megvettem e két utóbbit nosztaligázni. (A kettest már csak letölteni tudtam…) Ez valamikor négy éve volt, de amennyi időm van ezzel foglalkozni (mert lássuk be, idő az nagyon kell hozzá), jócskán nincs még kijátszva minden térkép és feature… Nemhogy a négyes, de még a hármas sem… Alább például egy hármas csatatér (hajó támad hajót), amit hétvégén láttam életemben először.

Kedvenc vár? Nem is tudom, talán a Káosz (Chaos) és a Halál (Death). Sajnos a négyesben nincs olyan kínálat mint a hármasban. Utóbbiból az Inferno, a Fortress, a Necropolis és a Stronghold (volt) a kedvenc.

Ami tetszik a négyesben: A csatatér Z-felépítése szemben a hármas H-felépítésével, valamint hogy a hősök is aktív résztvevői a csatáknak és nem csak varázsolnak a háttérből.

Ami tetszik a hármasban: A négyes zenéje se rossz, de a hármasét sokszor még meló közben is hallgattam, annyira bejött. A másik dolog pedig, hogy fejleszthetők a szörnyek. Jó volt ez a kétszintűség.

Megj.: A négyesből gyűjtögetős kártyajáték (CCG) is készült. Sosem láttam.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s