Nem jó…

Tisztelt Ügyfélszolgálat!

Az alábbi csomaggal kapcsolatban írok:

I01100012011 számú bizonylat adatai
Megrendelés időpontja: 2010.01.26. 07:19:46
Értéke: 9 387 Ft
Tételek száma: 4
Bizonylat típusa: Számla
Bizonylat állapota: Lezárva
Csomag állapota: Csomagolva
Csomag azonosítója: 00031604800

A csomagot megkaptam, minden benne volt, illetve…

Az alábbi termék nem pontosan ugyanaz, mint amit kézhez kaptam: http://www.alexandra.hu/scripts/cgi/webshop.cgi/GetBook?BookID=203202

Ami a különbség, az a termékinformációnál listázott 4. szám (These Boots), illetve annak hiánya a lemezen. Nem tisztük ismerni minden termék történetét, de ez a dal igen sarkalatos pont az albumon.

Idézet a Wikipédiáról:
“Az album tartalmazza a Megadeth első feldolgozását, amely Nancy Sinatra klasszikus számának, a These Boots Are Made for Walking speed metal feldolgozása, melynek dalszövegét Mustaine javarészt átírta. A szám később rengeteg problémát okozott, amikor a dal eredeti szerzője, Lee
Hazlewood, úgy vélte, hogy Mustaine változásai undorítóak és sértőek, és követelte azt, hogy távolítsák el a dalt az albumról. A jogi problémáktól tartva, és az ügy eldurvulása végett a számot eltávolították az album minden 1995 utáni verziójáról. 2002-ben, amikor a lemezt sok másik Megadeth albumhoz hasonlóan újra kiadták, a szám felkerült rá, a dalszöveget azonban cenzúrával sújtották. Dave Mustaine a Killing Is My Business… and Business Is Good! későbbi extra kiadásában található jegyzetekben erősen kritizálta Hazlewood-ot.”
http://hu.wikipedia.org/wiki/Megadeth#Killing_Is_My_Business.E2.80.A6_and_Business_Is_Good.21_.281985-1986.29

Namost, az önöktől rendelt változat 2009-es kiadású és nemhogy az eredeti dal nem szerepel rajta, de még a cenzúrázott változat sem. Feltehetően az újabb jogi problémák miatt.

Hogy még teljesebb legyen a zűrzavar, ez a 2009-es változat az eredeti borítóval jelent meg, annak ellenére, hogy a 2002-es reissue során a bónuszdalok mellett teljesen új dizájnt kapott.

Az eredeti borítót, a bónuszdalok hiányát és az “Utolsó példány” feliratot látva meg voltam győződve, hogy egy ritkaságnak számító cenzúrázatlan változatot rendelek meg.

Sajnos nem így volt.

Tisztában vagyok vele, hogy nem tudják a kívánt változatra becserélni a cédét. Másra viszont én nem szeretném, úgyhogy megtartom.

Azt kérném, hogy frissítsék a termékleírást, ha újra készletre kerül, ne legyen belőle ismét probléma 🙂

A rendelés többi részével minden rendben. Köszönöm a gyors teljesítést.

És köszönöm a türelmet. 🙂

Üdvözlettel:
PJ

1 thought on “Nem jó…

  1. A történet folytatásában kiderült, hogy az Alexandra mindig a borítóról vési rendszerbe a tracklistet, tehát ha valami hiányzik a cédéről, akkor azt a kiadónál jelezzem.

    Természetesen a borítón sincs rajta a These Boots. Az Alexandra szemfüles dolgozója nyilván a netről kikopizott egy tracklistet, ami sajnos pont nem egyezett a termékkel…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s